Over APOERA Houtproducten

Stef Dalloesingh is de trotse eigenaar van APOERA Houtproducten en Parketvloeren.

Opgegroeid met houtproducten

Stef is opgegroeid in het meubelbedrijf van zijn vader in de gelijknamige regio Apoera in het district Nickerie van Suriname. Zij maakten niet alleen prachtige houten meubelen, maar leverden ook houtproducten zoals kozijnen, vloeren, deuren en maatwerk voor de bouw in Suriname.

Start eigen bedrijf

In 1996 is Stef in Zeist begonnen met z’n eigen bedrijf Dalloe Import- en Timmerbedrijf. Hij importeerde bekende hardhout soorten uit Apoera om hier o.a. maatwerk schuttingen en tuinmeubelen van te maken.

Groei

In het jaar 2000 is Stef met zijn bedrijf verhuisd naar Houten aan de Lange schaft 7. Met zijn ervaring met hout en houtproducten bleef het niet alleen bij het maken van schuttingen en tuinmeubelen. Naarmate de vraag steeg naar houten parketvloeren, startte Stef met het leveren van authentieke houten vloeren.

In het jaar 2005 is APOERA verhuisd naar zijn eigen nieuwe pand aan de Duwboot 48 op het industrieterrein De Meerpaal in Houten. Met een  ruim opgezette showroom is APOERA gegroeid tot een stabiele speciaalzaak in Parketvloeren en Onderhoud.

Stef levert, legt en onderhoudt parketvloeren op maat en naar wens met trots en de juiste vakkennis.

Gegarandeerde kwaliteit en service

APOERA Parketvloeren en Onderhoud is niet alleen verkoop van houten vloeren en onderhoudsproducten. APOERA bied meer.

APOERA leverde als een van de eersten een onderhoudsprogramma met full-service voor houten parketvloeren: Van complete dieptereiniging van houten vloeren, herstel van schadevloeren tot het opschuren en oliën of lakken van parketvloeren. Onderhouden van je mooie houten parketvloer is niet alleen maar het gebruiken van een reinigingsmiddel voor houten vloeren!

Vakspecialist

Door de jaren heen mag Stef zich een ervaren parketspecialist noemen als het gaat om houten vloeren en het onderhoud ervan. Samen met zijn toegewijde team leveren zij de kwaliteit die je mag verwachten van professionele vakmensen.

APOERA staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en service!

Maak kennis

Nieuwsgierig naar de houten vloeren van APOERA houtproducten of heeft  een vakman nodig zoals Stef?

Neem gerust eens contact op voor meer informatie.

APOERA is u graag van dienst.